A: Vadim Karvink brengt een rijke educatieve en persoonlijke ervaring naar zijn rol als performance coach. Hij heeft een MSc in Microbiologie i.o., een pre-master in Medische biologie, en een BSc in Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, evenals een diepgaande kennis van de psychologie van gedragsverandering en prestatiepsychologie.

In zijn persoonlijke prestaties is Vadim succesvol als jongerencoach, kickbokstrainer, en heeft hij deelgenomen aan het open weight WK 2019 in Tokio, en meerdere nationale kampioenschappen gewonnen in Shinkyokushin karate. Als performance coach focust hij op de combinatie van deze disciplines om atleten en cliënten te helpen excelleren, zowel op locatie als in andere instellingen.

Zijn aanpak is gedreven door een passie voor continue verbetering, leren van de besten, en het stellen van ambitieuze doelen. Zijn begrip van microbiologie en medische biologie draagt bij aan een wetenschappelijk onderbouwde benadering van training en gezondheid, die zijn coaching uniek maakt.

A: Het Performance Coaching pakket van VirtueSport in Nijmegen biedt een unieke en geïntegreerde aanpak die verder gaat dan traditionele personal training. Dit pakket combineert expertise in topsport, medische biologie, prestatiepsychologie, en gedragsverandering om je niet alleen fysiek, maar ook op persoonlijk en mentaal vlak te ontwikkelen. Je krijgt de kans om te werken aan je voeding, persoonlijke skills, en algemeen welzijn, met een nadruk op mindfulness, gezonde voeding, en plezier in beweging. Het pakket omvat zes maanden toegang tot de sportschool en twaalf op maat gemaakte sessies, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke levensstijlbehoeften. Het doel is om je te ondersteunen bij het maken van duurzame levensstijlveranderingen, waarbij je ‘nee’ leert zeggen tegen dat wat je tegenhoudt en ‘ja’ tegen wat je verder brengt.

A: Ja, VirtueSport Gym biedt jongeren coaching aan die zich concentreert op mentale kracht, emotieregulatie en gedrag. Deze coaching kan op locatie worden gegeven, bijvoorbeeld waar de jongere zich het prettigst voelt, of bij ons in de gym gelegen op Lankforst 5394. We werken ook samen met de FERM organisatie uit de Stedendriehoek, Nijmegen, leerplichtambtenaren en leerlingbegeleiders om een brede ondersteuning te bieden die aansluit bij de behoeften van de jongere.

A: Ja, je kunt kiezen voor een 'Vrij Fitness Gym' lidmaatschap met een systeem van strippenkaarten. Elke strippenkaart geeft je toegang tot 6 sessies, waarbij de 7de sessie gratis is. Je hebt ook de optie om de 7de gratis sessie te doneren aan iemand die het financieel moeilijk heeft. Als extra bonus mag je tijdens een van je 6 sessies iemand gratis meenemen om samen te trainen.

A: VirtueSport Gym biedt een breed scala aan diensten, waaronder fitness in Dukenburg Lankforst 5494, performance en jongeren coaching op locatie, (kick)boks therapie, hypnose, vechttraining, mentale coaching, stressvermindering, sportspecifieke training en voedingsadvies.

A: Het "Steun een Lid" systeem bij VirtueSport Gym is een solidariteitsinitiatief waarbij leden bijdragen aan een fonds waarmee we mensen in financiële nood de kans geven om te sporten en aan hun gezondheid te werken. Dit systeem stelt leden in staat om bij te dragen aan de gemeenschap en ondersteunt het motto "Ieder mens telt". We werken samen met de Vincentius Vereniging Nijmegen om mensen die onder de armoedegrens leven te ondersteunen op het gebied van sport, mentaal welzijn en financiën, en we zetten ons in om hen te helpen hun levenskwaliteit te verbeteren.

A: Nee, er wordt niet gewerkt met schema's maar met beleving, bewuste keuzes, educatie, en uitproberen. Het is een aangenaam proces, om weer leren te genieten.

A: Bij medische klachten wordt aangeraden om samen te werken met medische specialisten, en er is telefonische ondersteuning beschikbaar voor extra begeleiding.

A: Voor contact, meer informatie of om je aan te melden voor een dienst, kun je bellen naar 0654347773, sms of Whatsapp bericht sturen, en het online contactformulier gebruiken.