Advies Coaching en Training

Dit uur is volledig gewijd aan jou en je vragen over zelfontwikkeling, sport, voeding en training. Ontvang advies en coaching om je vooruit te helpen op weg naar jouw doelen.

(Kick)Boks Therapie: Overwin je angsten en mentale blokkades door middel van fysieke uitdaging.

Vechttraining: Intensieve trainingen voor zowel lichaam als geest, ontworpen om je te helpen bij het bereiken van je vechtsportdoelen.

Mentale coaching: Vind de mentale kracht en het zelfvertrouwen dat nodig is voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Stressvermindering: Technieken en trainingen die helpen bij het beheren en verminderen van stress.

Sportspecifieke training: Gepersonaliseerde trainingsschema’s om je fysieke prestaties te optimaliseren.

Voeding: Advies en begeleiding voor een gezonder dieet dat past bij jouw levensstijl en doelen.

Heb jij last van angsten, mentale blokkades of energie vretende gedachten en staan ze in de weg van jouw geluk? Dan kan ik je begeleiden om dat te veranderen. Heb jij een training voor jezelf opgesteld maar heb je vragen of twijfels over je schema en ben jij benieuwd welk variatie in je trainingen toegevoegd kan worden om beter te worden? Als een beginnende of gevorderde hardloper is een goede looptechniek cruciaal. Je wordt niet alleen sneller maar je voorkomt die vervelende blessures. In een uur kan ik jou op weg helpen om efficiënt en veilig te kunnen hardlopen. Eet jij wel wat jij nodig hebt? Kleine veranderingen in je voedingspatroon kunnen al invloed hebben op jouw gezondheid en gewicht op korte en zeker lange termijn. Samen kijken wij of jouw eetgewoontes aangepast kunnen worden.